Sunday Stealing: The Semi Charmed Meme, Part Two

My first time to join this meme, and I like it.

21. A better name for me would be:
Ans: The Mighty Kat

22. I have a hard time understanding:
Ans: Swedish language, but I kept on practicing.

23. If I ever go back to school, I’d:
Ans: still like to enroll at the university where I graduated.

24. You know I like you if:
Ans: you will change your behavior.

25. If I ever won an award, the first person I’d thank would be:
Ans: The one who voted me.

26. If I could bring back a TV show for a reunion it would be:
Ans: Student Canteen (Our noon time show here in my tiny country)

27. Take my advice, never:
Ans: promise a thing if you couldn’t afford to buy it.

28. My ideal breakfast is:
Ans: coffee with cream, sunny side up egg, bacon and 1 pair of bread.

29. A song I love, but do not own is:
Ans: I will always love you by Whitney Houston

30. If you visit my hometown, I’d suggest:
Ans: to visit our beautiful white beaches, or climb the highest mountain.

31. If I could meet a couple of my blog buddies, I’d include:
Ans: too many to mention.

32. Why won’t people:
Ans: couldn’t be satisfied of everything.

33. If you spend the night at my house:
Ans: we will watch movies of your choice with popcorn or pizza on the center table.

34. I’d stop everything for:
Ans: money, money and money!!

35. The world could do without:
Ans: our corrupt politicians

36. The last time I got drunk I:
Ans: drink with Tom Cruise, and I got mad because somebody woke me up from my dream. Lol

37. My favorite blonde is:
And: Barbie Doll

38. Paper clips are more useful than:
Ans: paper weights

39. If I do anything well, it’s:
Ans: blogging

40. And by the way:
Ans: I wish I could join again this meme on next Sunday.